Threading obrva

Threading je stara metoda za uklanjanje dlačica koja je razvijena u područjima Indije, kao i to je metoda uklanjanja dlačica koja potječe iz Indije, Srednjeg i Dalekog istoka, a sada se smatra jednom od boljih- poznati postupci uklanjanja dlačica u zapadnim zemljama, posebice Velikoj Britaniji i SAD-u.

Threading

Što je zapravo threading? A koje su prednosti oblikovanja obrva ovom tehnikom?

U stvarnosti se konac obično koristi za oblikovanje obrva. Za razliku od čupanja pincetom, koncem se obrve iscrtavaju u jednoj jasnoj liniji, te se počupaju sve dlačice u jednom potezu što brže i jednostavnije čini da obrve izgledaju isklesanije.

Treningom kao i oblikovanjem obrva uklanjaju se dlačice na bradi, nosu kao i cijelom licu. Tretiraju se dlačice do 1 milimetra. Kod konca se koristi specifičan konac od 100% svile i pamuka koji ima antibakterijski sloj. Pamučna nit se prede i potom kotrlja po površini kože dok se istovremeno upletu dlačice na nit koja se podiže i čisti iz korijena. Precizniji je od bilo koje druge vrste depilacije i pruža čišće i učinkovitije linije bez osjećaja ljepljivosti krema i voskova.

Threading je pogodan i za žene i za muškarce koji traže prirodne rutine njege kože jer se tijekom postupka ne koriste kozmetički proizvodi za depilaciju, a koža se čisti prije ili poslije, a nakon tretmana nanosi se gel aloe. Za razliku od depilacije, tijekom postupka threadinga gornji slojevi kože se ne skidaju i ne nateknu te koža postaje puno glatkija i mekša.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top