Trajna šminka očiju Zagreb

Tražite li elegantan i dugotrajan način za istaknuti svoje oči? Trajna šminka očiju, sve popularnija metoda kozmetičkog unaprjeđenja u Zagrebu, može biti rješenje koje tražite.

U ovom ćemo članku istražiti najbolje salone, cijene, te kako se pripremiti za postupak trajne šminke očiju. Ostanite s nama i otkrijte kako oblikovati svoj pogled na najbolji mogući način.

Trajna šminka očiju Zagreb

Što je trajna šminka očiju

Trajna šminka očiju je metoda koja se koristi za nanošenje trajne pigmentacije na kapke ili područje oko očiju.

Prednosti trajne šminke

Trajna šminka očiju pruža brojne prednosti koje pridonose simetriji i ljepoti vašeg lica. Evo nekih od njih:

 1. Trajna šminka vam omogućuje da svaki dan izgledate odlično bez potrebe za svakodnevnim nanošenjem šminke.
 2. Izrada trajne šminke može pomoći u isticanju najboljih karakteristika vašeg lica, poput očiju.
 3. Korisno je za osobe s alergijama na konvencionalnu kozmetiku ili one koji imaju probleme sa vidom ili tremorom koji onemogućava precizno nanošenje šminke.
 4. Metoda kojom se nanosi trajna šminka je bezbolna, a rezultati su dugoročni.
 5. S tehnologijom kao što je japansko iscrtavanje obrva, dobivate prirodan izgled bez potrebe za punjenjem obrva svaki dan.
 6. Trajni eyeliner omogućuje definiranje očiju bez brige o razmazivanju tijekom dana.
 7. Zahvaljujući stručnjacima poput Dolores Srok i salona kao što su Iva Glam, Fancy Ladies i Divina salon za uljepšavanje, usluga trajne šminke u Zagrebu je vrhunska i visoko ocijenjena.
 8. U usporedbi s tradicionalnom šminkom, trajna šminka može biti isplativija jer se radi samo jednom, a rezultati traju godinama.

Tehnike trajne šminke

Postoji nekoliko tehnika koje se koriste u procesu trajne šminke očiju. Evo pregleda nekih od najčešćih tehnika:

 1. Japansko iscrtavanje obrva: Ova tehnika se izvodi stvaranjem vrlo tankih crtica na koži nožićem i popunjavanjem pigmentom. Cilj je postići što prirodniji izgled obrva, s individualno iscrtanim dlačicama.
 2. Mikropigmentacija kapaka: Ova tehnika se koristi za stvaranje tanke linije oko gornjeg ili donjeg kapka, dajući očima definiciju i intenzitet. Pigment se unosi u kožu mikroiglicama, a rezultat je trajna linija koja traje godinama.
 3. Eyeliner pigmentacija: Ovo je popularna tehnika koja koristi pigmentiranje eyeliner-a kako bi se postigao definiran izgled očiju. Linija može biti tanka ili deblja, a boja se prilagođava želji klijenta.
 4. Shadow liner: Ova tehnika kombinira pigmentaciju eyeliner-a i sjenčanje kako bi se dobila dublja boja i dimenzija oko očiju. Rezultat je sofisticiran izgled koji ističe oblik oka.
 5. Tattoo liner: Ova tehnika koristi strojni alat za nanošenje trajnog eyeliner-a koji može biti različitih debljina i stilova, poput mačkastog eyeliner-a ili klasičnog izgleda.

Pročitajte još Trajna šminka usana Zagreb

Najbolji saloni za trajnu šminku očiju u Zagrebu

Popis salona u Zagrebu koji nude trajnu šminku očiju uključuje Iva Glam, Fancy Ladies, Polikliniku Bagatin, Angelore i Divinu salon za uljepšavanje.

Popis salona

Evo popisa najboljih salona za trajnu šminku očiju u Zagrebu:

 1. Pmu Zagreb – Salon Iva Glam nudi visokokvalitetne usluge trajne šminke očiju. Klijenti hvale stručnost osoblja i rezultate koji traju dugotrajno.
 2. Fancy Ladies – Salon Fancy Ladies je popularan među klijentima koji žele izvrsnu trajnu šminku očiju. Osoblje je vrlo profesionalno i koristi najnovije tehnike kako bi postiglo izvanredne rezultate.
 3. Poliklinika Bagatin – Poliklinika Bagatin je poznata po svojoj stručnosti u području estetske medicine, uključujući i trajnu šminku očiju. Imaju tim iskusnih stručnjaka koji mogu prilagoditi tretman prema potrebama svakog klijenta.
 4. Angelore – Salon Angelore nudi usluge mikropigmentacije kapaka, uključujući trajnu šminku očiju. Klijenti hvale kvalitetu usluge i prirodan izgled rezultata.
 5. Divina salon za uljepšavanje – Divina salon za uljepšavanje koristi poseban aparat za unošenje pigmenta u kožu kako bi postigao visokokvalitetne rezultate trajne šminke očiju. Osoblje je pažljivo i posvećeno stvaranju željenog izgleda.

Pregled ocjena i mišljenja klijenata

Trajna šminka očiju postala je popularna metoda uljepšavanja među stanovnicima Zagreba. Evo nekoliko recenzija klijenata iz nekoliko vodećih salona koji nude ovu uslugu:

SalonOcjenaKomentar klijenta
PMU Zagreb5/5Vrlo sam zadovoljna rezultatima. Trajna šminka očiju izgleda prirodno i definira moje oči.
Fancy Ladies4/5Profesionalno i ljubazno osoblje. Malo je boljelo, ali rezultat je vrijedan.
Poliklinika Bagatin5/5Njihova usluga mikropigmentacije očiju je vrhunska. Definitivno preporučujem.
Angelore4.5/5Izvrsna usluga i kvalitetan rad. Svidjela mi se metoda koju koriste.
Divina salon za uljepšavanje4/5Usluga je bila dobra i trajna šminka očiju izgleda sjajno, ali sam očekivala više savjeta o oporavku.

Ove ocjene i mišljenja klijenata mogu vam pomoći pri odabiru salona za trajnu šminku očiju u Zagrebu.

Cijena trajne šminke očiju u Zagrebu

Cijena trajne šminke očiju u Zagrebu varira ovisno o salonu i tehnici koju želite.

Varijacije cijena

Cijena trajne šminke očiju u Zagrebu može varirati ovisno o nekoliko faktora. Evo nekih čimbenika koji mogu utjecati na cijenu:

 1. Salon: Različiti saloni u Zagrebu mogu imati različite cijene za trajnu šminku očiju. Salon s renomiranom reputacijom i stručnim osobljem može naplaćivati više od manje poznatog salona.
 2. Iskusnost stručnjaka: Cijena trajne šminke očiju može se razlikovati ovisno o iskustvu i reputaciji stručnjaka koji obavlja postupak. Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i pozitivnim mišljenjem klijenata obično imaju veće cijene.
 3. Tehnika: Postoje različite tehnike koje se koriste u trajnoj šminki očiju, poput mikropigmentacije i japanskog iscrtavanja obrva. Ovisno o tome koju tehniku odaberete, cijena se može mijenjati.
 4. Dodatne usluge: Neke salone nude dodatne usluge kao što su anestezija ili konzultacije prije tretmana koje mogu utjecati na ukupnu cijenu.

Faktori koji utječu na cijenu

Cijena trajne šminke očiju u Zagrebu može varirati ovisno o nekoliko faktora. Prvo, iskustvo i stručnost kozmetičara utječu na cijenu postupka. Renomirani saloni s dugogodišnjim iskustvom mogu imati malo više cijene, ali to je često vrijedno ulaganja zbog visoke kvalitete usluge koju nude.

Drugi faktor koji može utjecati na cijenu je vrsta tehnike koja se koristi. Različite tehnike trajne šminke očiju mogu zahtijevati različite aparate i alate, što može rezultirati različitim troškovima.

Također je važno uzeti u obzir da li se radi samo o gornjoj ili donjoj liniji oka ili pak o oba dijela. Osim toga, kvaliteta korištenih pigmenata igra ulogu u određivanju cijene.

Visokokvalitetni pigmenti mogu biti skuplji, ali pružaju dugotrajniji i prirodniji rezultat. Konačno, lokacija salona također može utjecati na cijenu jer se saloni u centru grada često naplaćuju više nego oni u predgrađima.

Kako se pripremiti za postupak trajne šminke očiju

Prije postupka trajne šminke očiju, važno je pripremiti se kako biste postigli najbolje rezultate.

Preporuke prije tretmana

Prije nego što se upustite u postupak trajne šminke očiju, važno je slijediti nekoliko preporuka koje će osigurati uspješan i bezbolan tretman. Evo nekoliko smjernica koje biste trebali slijediti:

 1. Istraživanje salona: Maksimalno se informirajte o salonima za trajnu šminku očiju u Zagrebu. Pregledajte njihove web stranice, provjerite recenzije i ocjene drugih korisnika kako biste dobili uvid u kvalitetu usluga koje pružaju.
 2. Konzultacija sa stručnjakom: Prije samog tretmana, zakazivanje konzultacije sa stručnjakom vrlo je važno. Ovdje ćete imati priliku razgovarati o vašim željama i očekivanjima te dobiti savjet od stručnjaka koji će vam pomoći odabrati prikladnu tehniku i boju.
 3. Priprema kože: Nekoliko dana prije tretmana, izbjegavajte korištenje proizvoda koji sadrže retinol ili glikolnu kiselinu jer oni mogu iritirati kožu. Također biste trebali izbjegavati sunčanje ili solarij kako biste spriječili pojavu opekotina ili pigmentacija na koži.
 4. Izrada termina: Osigurajte da imate dovoljno vremena za sam postupak trajne šminke očiju. Ovisno o odabranoj tehnici, tretman može trajati između 1 i 2 sata, stoga odaberite termin koji vam omogućuje opuštenost i oporavak nakon tretmana.
 5. Izbjegavanje kave: Dan prije tretmana izbjegavajte konzumaciju kofeina jer on može povećati osjetljivost kože i uzrokovati nelagodu tijekom postupka.
 6. Hidratacija kože: Održavanje hidratizirane kože prije postupka također je važno. Pijte dovoljno vode kako biste osigurali hidrataciju kože, što će olakšati nanošenje trajne šminke očiju.
 7. Ne koristite proizvode za jačanje trepavica: Ako koristite serum ili druga sredstva za jačanje trepavica, prekinite njihovu upotrebu najmanje tjedan dana prije tretmana trajne šminke očiju.
 8. Ne koristite kontaktne leće: Ako

Savjeti za oporavak

Nakon postupka trajne šminke očiju, bitno je pridržavati se nekoliko savjeta kako bi se osigurao brzi oporavak i maksimalni rezultati. Evo nekoliko savjeta za oporavak koji će vam pomoći:

 1. Držite područje tretirano trajnom šminkom očiju čistim i suhim. Izbjegavajte dodirivanje ili trljanje područja kako biste spriječili infekcije.
 2. Nanesite propisane kreme ili masti koje vam je dao stručnjak nakon tretmana kako biste ubrzali proces zacjeljivanja i smanjili nelagodu.
 3. Izbjegavajte izlaganje suncu ili solariju u prvih nekoliko dana nakon postupka, kako bi se pigment mogao pravilno fiksirati.
 4. Izbjegavajte vlaženje tretiranog područja dok se koža potpuno ne zaliječi. To uključuje izbjegavanje kupanja u bazenu, jacuzziju ili moru.
 5. Koristite mekanu kozmetičku krpicu kako biste nježno obrisali okolno područje oka, izbjegavajući direktno dodirivanje tretirane površine.
 6. Izbjegavajte korištenje dekorativne kozmetike na tretiranom području dok se potpuno ne zacijeli.
 7. Izbjegavajte tjelesne aktivnosti koje uzrokuju prekomjerno znojenje u prvim danima nakon postupka jer bi to moglo utjecati na rezultate trajne šminke očiju.
 8. Pratite upute stručnjaka o tome kada biste trebali zakazati kontrolni pregled kako bi se osiguralo da je trajna šminka pravilno primijenjena i da su rezultati zadovoljavajući.
 9. Ukoliko primijetite bilo kakve neobične simptome kao što su oticanje, crvenilo ili bol, odmah se obratite stručnjaku za trajnu šminku.
 10. Budite strpljivi i dajte tretiranom području dovoljno vremena za potpuni oporavak. Rezultati trajne šminke očiju postupno će izroniti i biti vidljivi tijekom vremena.

Završna riječ i preporuke za trajnu šminku očiju u Zagrebu

Bez obzira jeste li zainteresirani za definiranje kapaka ili iscrtavanje savršenog eyeliner-a, ovi saloni pružaju kvalitetne usluge koje će vam pomoći postići željeni izgled.

Ne oklijevajte zakazati sastanak i uživati u dugotrajnoj ljepoti vaših očiju.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top