Dermapen - terapija mikroiglicama

Dermapen je inovativni uređaj koji koristi mikro-iglice kako bi revitalizirao kožu, smanjio bore i uklonio ožiljke. Ova terapija mikroiglicama potiče prirodnu obnovu kože i poticanje proizvodnje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Dermapen se može primijeniti na različitim dijelovima tijela, poput lica, vrata, dekoltea i ruku, pružajući svježinu i mladolikost koži.

Sve veći broj ljudi okreće se Dermapenu kao sigurnoj i učinkovitoj metodi za poboljšanje izgleda kože. Bez obzira jeste li suočeni s borama, ožiljcima, hiperpigmentacijom ili drugim kožnim nepravilnostima, Dermapen terapija može biti pravi izbor za vas.

Ključne informacije

 • Dermapen je uređaj koji koristi mikro-iglice za poticanje obnove kože
 • Pomaže u smanjenju bora, uklanjanju ožiljaka i poboljšanju teksture kože
 • Terapija može biti primijenjena na različitim dijelovima tijela
 • Postupak je siguran i učinkovit uz minimalnu nelagodu
 • Važno je slijediti upute stručnjaka prije i poslije tretmana

Dermapen cijena

 

 
Microneedling lica – Dermapen
 
49€
 
Microneedling lica – Dermapen + ampula 
79 €
 
Microneedling lica – Dermapen + ampula + kemijski piling 
173 €
 

 

Kako Dermapen radi?

Dermapen je uređaj koji koristi mikro-iglice za tretiranje kože. Ovaj inovativni uređaj koristi automatski mehanizam kako bi omogućio precizno i sigurno tretiranje kože. Mikro-iglice se vertikalno uvode u kožu, što omogućava pristup teško dostupnim područjima poput okoloočnog područja, nosa i usana.

Pročitaj još što je Microneedling

Mikroiglice koje se koriste u Dermapenu posebno su dizajnirane u obliku šesterokuta kako bi smanjile traumu tkiva i osigurale učinkovitu stimulaciju obnove kože. Tijekom tretmana, mikro-iglice stvaraju ciljane mikro-ozljede u gornjem sloju kože, potičući prirodan proces obnove kože. Ove mikro -ozljede aktiviraju proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, važne komponente zdrave i mladolike kože.

Djelovanje mikro-iglica također pomaže u zgušnjavanju kože i popunjavanju atrofičnih ožiljaka, čineći kožu glatkom i obnavljajući njen prirodni tonus. Dermapen tretman može djelovati na različite slojeve kože, ovisno o cilju tretmana i potrebama pojedinca.

Kroz proces tretiranja mikro-iglicama, Dermapen pruža poticanje obnove kože i potiče proizvodnju kolagena, poboljšavajući strukturu kože, smanjujući fine linije i bore te ostale znakove starenja. Ovaj tretman također može pomoći u smanjenju ožiljaka, uključujući atrofične ožiljke od akni.

Prednosti Dermapen terapije

Dermapen terapija mikroiglicama pruža brojne prednosti za revitalizaciju kože, smanjenje bora i uklanjanje ožiljakaTretman Dermapenom je inovativan i efikasan, pružajući siguran i neinvazivan način za postizanje željenih rezultata.

Prednosti Dermapen terapije

 • Smanjenje bora i finih linija: Dermapen potiče proizvodnju kolagena i elastina, što pomaže u smanjenju vidljivosti bora i finih linija.
 • Uklanjanje ožiljaka: Mikro-iglice Dermapena potiču prirodnu obnovu kože i pomažu u smanjenju izgleda ožiljaka.
 • Poboljšanje teksture kože: Redovita Dermapen terapija poboljšat će teksturu kože, čineći je glađom i mladenačkom.
 • Smanjenje hiperpigmentacije: Dermapen omogućava ciljano djelovanje na područja s hiperpigmentacijom, što rezultira ujednačenijim tenom kože.
 • Smanjenje veličine pora: Tretman Dermapenom pomoći će u smanjenju vidljivosti pora, čineći kožu glađom.
 • Smanjenje akni: Dermapen terapija može pomoći u reduciranju pojave akni i poboljšanju cjelokupnog stanja kože.

Osim navedenih prednosti, Dermapen se može koristiti na različitim dijelovima tijela, uključujući lice, vrat, dekolte i ruke, pružajući kompletnu revitalizaciju kože. Automatizirani pokreti mikro-iglica pružaju minimalnu bol i neugodu tijekom tretmana, omogućujući brži oporavak. Dermapen terapija mikroiglicama je jednostavna, sigurna i učinkovita tehnika za postizanje blistave i revitalizirane kože..

Priprema za tretman Dermapenom

Prije tretmana Dermapenom potrebno je obaviti konzultaciju s specijaliziranim stručnjakom ili dermatologom. Oni će ocijeniti stanje kože i odabrati pravi Dermapen tretman prilagođen vašim potrebama.

Prije tretmana, koža se mora temeljito očistiti kako bi se uklonile nečistoće. Također, može biti potrebno primijeniti posebne proizvode za pripremu kože i umanjivanje nelagode tijekom tretmana.

Stručnjak će također dati upute o naknadnoj njezi kože nakon tretmana.

Priprema za Dermapen tretman:

 1. Obavite konzultaciju s specijaliziranim stručnjakom ili dermatologom
 2. Koža se temeljito čisti kako bi se uklonile sve nečistoće
 3. Primjenjuju se posebni proizvodi za pripremu kože
 4. Slijedite upute stručnjaka o naknadnoj njezi kože nakon tretmana

Prije Dermapen tretmana posavjetujte s stručnjakom kako bi ostvarili optimalne rezultate.

Priprema za tretman Dermapenom

Prednosti

Obaviti konzultaciju specijaliziranim stručnjakom ili dermatologom

Smanjenje bora i finih linija

Očistiti kožu temeljito

Uklanjanje ožiljaka

Koristiti posebne proizvode za pripremu kože

Poboljšanje teksture kože

Slijediti upute stručnjaka o naknadnoj njezi kože

Smanjenje hiperpigmentacije

 

Kako Dermapen funkcionira?

Dermapen koristi mikro-iglice kako bi nježno prodirao u kožu i stvarao mikro-ozljede. To potiče prirodnu obnovu kože, potiče proizvodnju kolagena i elastina te osigurava revitalizaciju kože. Dermapen uređaj ima automatsku funkciju pokretanja mikro-iglica, što omogućava precizno tretiranje kože na teško dostupnim područjima.

Tijekom tretmana

Specijalizirani stručnjak ili dermatolog koristit će Dermapen uređaj na ciljanim područjima kože. Mikro-iglice pod okomitim kutem precizno se uvode u kožu, pružajući jedinstvenu terapiju. Ovaj postupak uobičajeno je bezbolan, ali možete osjetiti blagu nelagodu ili trnce na tretiranim područjima.

Tretman traje između 30 i 60 minuta, ovisno o području koje se tretira. Stručnjak će prilagoditi postupak prema vašim individualnim potrebama i ciljevima. Također nakon tretmana, pružiti će vam upute o pravilnoj njezi kože tijekom oporavka.

Prednosti Dermapen terapije

Tretman Dermapenom ima brojne prednosti. Osim što potiče obnovu kože i proizvodnju kolagena, revitalizira kožu i smanjuje bore. Također pomaže u poboljšanju teksture kože, smanjenju veličine pora, uklanjanju ožiljaka te smanjenju hiperpigmentacije i akni.

Nakon tretmana

Nakon tretmana Dermapenom, koža može biti crvena i osjetljiva nekoliko dana. Važno je izbjegavati izlaganje suncu i koristiti zaštitu od sunca kako bi zaštitili kožu. Također, trebate izbjegavati upotrebu iritantnih kozmetičkih proizvoda i pratiti upute stručnjaka o naknadnoj njezi kože.

Tretman Dermapenom pruža vrhunske rezultate u revitalizaciji kože i smanjenju bora. Pridržavajući se uputa stručnjaka, vaša koža postat će zdrava, svježa i revitalizirana.

Nakon tretmana Dermapenom

Nakon tretmana Dermapenom važno je pridržavati se uputa stručnjaka kako bi ostvarili optimalne rezultate i održali revitaliziranu kožu. Ovaj tretman može izazvati određenu reakciju kože, pa je važno pridržavati se smjernica za njegu nakon tretmana.

Nakon Dermapen tretmana, koža može biti crvena i osjetljiva, a moguća je i blaga iritacija. Kako bi podržali zacjeljivanje i održali rezultate tretmana, slijedite ove korake:

 1. Izbjegavajte izlaganje direktnom sunčevom svjetlu nekoliko dana nakon tretmana. Ako je izlaganje suncu neizbježno, koristite kvalitetnu zaštitu od sunca s visokim SPF-om kako bi zaštitili kožu od štetnih UV zraka.
 2. Izbjegavajte upotrebu jakih kemijskih pilinga, retinola ili drugih agresivnih proizvoda koji bi mogli iritirati kožu. Neka koža diše i oporavi se prirodno.
 3. Nanesite hidratantnu kremu ili serum kako bi održali vlažnost kože. Odaberite proizvode koji su prilagođeni vašem tipu kože i ne sadrže agresivne sastojke.
 4. Izbjegavajte dodirivanje kože rukama kako biste spriječili mogućnost infekcije ili iritacije.

Važno je napomenuti da se rezultati tretmana Dermapenom mogu razlikovati od osobe do osobe, ovisno o individualnim karakteristikama kože. Redovito održavajte tretmane i pratite upute stručnjaka kako bi postigli optimalne rezultate.

Za dodatne informacije o njezi kože nakon Dermapen tretmana, konzultirajte se sa stručnjakom.

Rezultati Dermapen terapije

Dermapen terapija je inovativna metoda koja pruža impresivne rezultate u revitalizaciji kože, smanjenju bora i uklanjanju ožiljaka. Nakon nekoliko tretmana, primijetit ćete značajne promjene u izgledu i teksturi kože.

Koža postaje svježija, čvršća i mladolika. Fine linije i bore, postaju manje vidljive, dok se ožiljci postupno smanjuju. Dermapen tretman također pomaže u smanjenju veličine pora, poboljšanju teksture kože te suzbijanju hiperpigmentacije i akni. Rezultati su individualni i ovise o stanju kože, ali s pravilnom njegom i redovitim održavanjem tretmana, postižu se izvanredni rezultati.

Kao što vidite na slici, ona prikazuje značajno poboljšanje kože nakon tretmana Dermapenom. Promjene su vidljive kako na površini kože, tako i u dubljim slojevima, poboljšavajući funkcionalnost i izgled kože.

Ako želite imati zdravu, blistavu i pomlađenu kožu, Dermapen terapija je izvrsna opcija. Redoviti tretmani održavaju postignute rezultate i potiču dugotrajnu revitalizaciju kože.

Mogući rizici i nuspojave

Dermapen terapija općenito je vrlo siguran tretman, ali kao i kod svih kozmetičkih postupaka, postoje određeni rizici i nuspojave. Moguće nuspojave uključuju privremeno crvenilo, oticanje i osjetljivost kože. Rijetki, ali ozbiljniji rizici mogu uključivati infekciju ili ožiljke. Važno je provoditi tretmane kod provjerenih stručnjaka i slijediti upute stručnjaka kako bi se minimizirali rizici.

Nuspojave

Rizici

 • Privremeno crvenilo kože
 • Oticanje tretiranog područja
 • Osjetljivost kože
 • Infekcija (iznimno rijetko)
 • Ožiljci (iznimno rijetko)

Zaključak

Dermapen terapija mikroiglicama učinkovit je tretman koji pruža brojne prednosti za revitalizaciju kože, smanjenje bora i uklanjanje ožiljaka. Ovaj tretman koristi mikro-iglice koje potiču prirodnu obnovu kože, potiču proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Rezultati tretmana uključuju smanjenje bora i finih linija, poboljšanje teksture kože te smanjenje hiperpigmentacije.

Važno je provoditi Dermapen terapiju kod iskusnih stručnjaka koji će vam dati pravilne upute i osigurati optimalne rezultate uz minimalne rizike. Tijekom tretmana, mikro-iglice precizno se uvode u kožu, stvarajući mikro-ozljede koje potiču obnovu kože. Nakon tretmana, koža može biti privremeno osjetljiva i crvena, ali ovi simptomi obično nestaju u roku nekoliko dana.

Dermapen terapija može se primijeniti na različitim dijelovima tijela, uključujući lice, vrat, dekolte i ruke. Klijenti su vrlo zadovoljni s rezultatima tretmana i potvrđuju njegovu učinkovitost u poboljšanju izgleda kože. Ako želite revitalizirati svoju kožu, smanjiti bore ili ukloniti ožiljke, Dermapen terapija mikroiglicama jedan je od najboljih izbora.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top