Lash lift – podizanje trepavica

Ako ste upoznati s pričama i pričama djevojaka koje su prošle najsuvremeniji neinvazivni tretman obrva, trepavica, usana i kose, svjesni ste koliko je teško znati jesu li zahvati prikladni za vas, rizike koje predstavljaju i koliko dugo zapravo traju njihovi učinci. Najviše se priča o tretmanima podizanja trepavica i laminiranja obrva o kojima ćemo vam otkriti sve detalje!

Lash lift

Što je Lash lift?

Lash lift, koji se ponekad naziva i minival trepavica je postupak kemijskog podizanja i uvijanja trepavica. To je u modi. Uglavnom ga koriste djevojke s malim i tankim prirodnim trepavicama kako bi istaknule i istaknule izgled svojih trepavica te osobe rođene s prirodno padajućim trepavicama. Uz ovaj proces uobičajeno je bojanje trepavica kako bi im se dao istaknutiji izgled.

Sam proces u kozmetičkim salonima uglavnom traje oko sat i pol i ne napora je. No, to nije baš najbolje opuštanje jer oči moraju biti zatvorene tijekom cijelog tretmana. Zahvat se izvodi pomoću malih uvijača unutar kojih se uvijaju trepavice koje se zatim pričvršćuju na gornji kapak i biraju prema dužini prirodnih trepavica kao i prema rezultatu koji se očekuje, odnosno količini koju želite. smanjiti (veće kovrčavije) ili kovrčavije trepavice (manje kovrčavije). Trepavice se zatim premazuju više puta uz pomoć kemijskih formulacija za podizanje trepavica. Nakon tretmana, u naredna 24 sata, ne smijete vlažiti trepavice. Umjesto toga, možete posjetiti solarij ili saunu.

Rezultat uvijenih i natečenih trepavica obično traje od šest do osam tjedana nakon tretmana, ovisno o brzini rasta vaših trepavica. Iako su učinci vidljivi, savjetuje se izbjegavati skidanje šminke i lice prati isključivo vodom.

Prije tretmana

Neki kozmetičari kažu da su proizvodi za Lash lift sigurni iako su napravljeni od kemijskih tvari. Ali, preporučamo da bilo kakve kemijske tvari, oni su spremni i biti svjesni opasnosti koje bi mogle uzrokovati štetu.

Postoje mnogi saloni koji koriste iste kemikalije ili isti sastojak u izradi ovog procesa, stoga su nažalost moguće različite alergijske reakcije, poput pojave mjehurića, otoka i crvenila na koži. Ako još uvijek oklijevate riskirati s kemikalijama, svakako dajte svoje trepavice osobi koja je specijalizirana za tretmane nježne kože očiju, te ima prethodno iskustvo u području ekstenzija trepavica, microblade tehnika i oblikovanja obrva. obrve. Za apsolutnu sigurnost Ako niste sigurni jeste li alergični na određene proizvode ili proizvode, nije neprikladno zatražiti ispitivanje vaše kemijske reakcije na koži ruku kako biste bili sigurni da niste skloni alergijskoj reakciji.

Kako izgleda lash lift tretman?

Trepavice se u početku čiste i čiste. Zatim se na donje trepavice nanosi zaštitni sloj kako bi se spriječilo nepravilno uvijanje trepavica. Na gornji kapak zalijepi se gumeni “jastučić” (veličina se određuje prema dužini trepavica) Trepavice se premazuju mekanim ljepilom koje se otapa u vodi i lako se skida da se ne uvijaju u jastučićima.

Postupak trajnog uvijanja je sljedeći: na korijen trepavica nanosi se aktivator za uvijanje. Nakon određenog vremena uklanja se uz pomoć pamučnog štapića. Zatim se na trepavice nanosi drugi preparat koji ih fiksira i mora ostati na mjestu. Nakon toga slijedi bojanje kako bi trepavice izgledale ljepše (boja se nanosi i na trepavice ispod). Boja ostaje nekoliko minuta prije nego što se ukloni i gornji jastučić. Zatim se oči očiste od ostataka boje ili ljepila te se keratinom nanosi preparat za trepavice koji je njegujući i njeguje.

Tretman može trajati između 45 i 60 minuta.

Lash Lift Za i protiv

Predstavljamo vam popis prednosti i nedostataka koje postupak Lash lifta ima.

Lash lift za

Brz i u velikoj mjeri bolan postupak koji je općenito bezbolan.

Pogodan je za osobe koje imaju vrlo prirodne ili svijetle trepavice.

Učinci traju 6-8 tjedana.

Lash Lift – PROTIV

Zahvat je bolan jer oči moraju biti zatvorene tijekom cijelog zahvata, a oči bi mogle peckati osobito ako imate vrlo osjetljivu kožu oko očiju.

Kemijska sredstva uglavnom se koriste u procesima koji ih zahtijevaju, a korištenje kemijskih sredstava dolazi s mogućnošću (alergijske reakcije).

Učinak tretmana nije potpun bez bojanja trepavica.

Dva dana nakon tretmana ne smijete prati trepavice niti ići u solarij.

Postoje mnogi saloni koji ne koriste iste sastojke i nemaju istu količinu edukacije za tretman, stoga je potrebna temeljita pažnja i temeljito ispitivanje razine stručnosti stilista.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top