Nadogradnja trepavica – vodič

Žene sve više pažnje posvećuju svom izgledu i posvećuju mnogo vremena njezi lica. Koriste se raznim maskama, kremama i drugim proizvodima ili se čak podvrgavaju tretmanima lica i slično.

Poseban trend na tržištu je podrezivanje trepavica. Svatko se želi diviti lijepim, tamnim i kovrčavim trepavicama. Netko ima guste, duge i kovrčave trepavice kao dar prirode, dok drugi moraju tražiti razne proizvode za povećanje trepavica ili povećati svoje trepavice bilo kojom od brojnih trenutno dostupnih metoda. Svaka žena u skladu sa svojim budžetom i željom za izgledom svojih trepavica odlučuje se na koji način će uljepšati izgled svojih trepavica. To mogu biti sintetičke trepavice Russian Volume, ili lash Lift, ili jednostavno bojanje trepavica po njezinom izboru.

Što je nadogradnja trepavica?

Nadogradnja trepavica

Ekstenzije trepavica su način povećanja volumena trepavica. Radi se o zahvatu gdje se postojećoj dlačici doda jedna ili više trepavica.

Ekstenzije trepavica nisu opcija pričvršćivanja jednokratnih trepavica na kapke, ali to je pristup produljivanju prirodnih i pravih trepavica.

To se postiže postavljanjem umjetnih pramenova sintetičkih trepavica na trepavice i zatim se određuje njihova gustoća. Osobe s tankim trepavicama uglavnom preferiraju ovu metodu jer su umjetne puno gušće i tamnije od prirodnih, a rezultati su vidljivi odmah.

Oblici i vrste trepavica za nadogradnju

Svilene trepavice

To je metoda nanošenja trepavica pomoću specifičnog ljepila. Kod ove metode jedna umjetna trepavica koja je napravljena od prirodne dlake fiksira se na prirodnu trepavicu. Ovom metodom trepavice rastu u volumenu, prirodnog izgleda, dužine i jačine. Svilene trepavice se postavljaju na gornji kapak, dok se trepavice donjih kapaka ne zahvaćaju. Zahvat nije bolan, no traje dugo, potrebno je rezervirati dva do tri sata za podvrgavanje ovom zahvatu.

Svilene trepavice se postavljaju tako da se s kapaka kao i trepavica skine sva šminka, masnoća i prljavština, a zatim se posebnom trakom pokriju donje trepavice kako se donje i gornje trepavice ne bi zalijepile nakon lijepljenja, te ne ispunjavaju kada je postupak za ugradnju trepavica u sebi.

Nakon što smo uklonili sve nečistoće i zaštitili donje trepavice od oštećenja, počešljamo gornje trepavice prije nego ih počnemo postavljati. Pincetom uhvatimo trepavicu i nanesemo ljepilo te ga zalijepimo na prirodne trepavice, naizmjenično na jedno, pa na drugo oko.

Kada završimo s postupkom ugradnje, vrijeme je da postavimo ukrućenje na mjesto i polako pustimo da se oči otvore.

Korekcije svilenih trepavica rade se nekoliko tjedana, otprilike jednom mjesečno. Mjesta gdje nedostaju umjetne trepavice će se popuniti.

Svilene trepavice očima daju prirodan izgled i jednostavne su za održavanje. Uz njih ćete dobiti češalj za četkanje. Čišćenje očiju ili grebanje trepavica ne bi se smjeli koristiti jer bi mogli oštetiti trepavice. Maskara mora biti potpuno uklonjena kada stavljate ovakve trepavice na oči.

Lash Lift

Mnoge žene počinju odbacivati ​​maskaru i okreću se kozmetici, točnije upotrebi boja i uvijanja trepavica. Lash lift je proces koji omogućuje iscrtavanje, uvijanje i bojanje prirodnih trepavica kako bi korisnik izgledao kao da ima maskaru u očima cijelo vrijeme. Jednostavnim rječnikom izraz “lash lift” odnosi se na najmanji oblik trepavica. Proces postizanja uvojaka i naslikanih trepavica može trajati oko 60 minuta i nije nimalo neugodan niti neugodan.

Zahvat nije invazivan i može se izvesti unutar samo 48 sati nakon nanošenja ekstenzija na trepavice. Preporuča se onima koji žele zahvat lash lifta napraviti kod kuće, skidajući eventualnu šminku i nečistoće, budući da se prilikom izvođenja ovog zahvata preporučuje da na trepavicama nema ostataka šminke ili proizvoda na bazi ulja. Prilikom podizanja trepavica mora paziti na trepavice i izbjegavati nanošenje masnih proizvoda ili agresivnih proizvoda za oči. Osim toga, učinak podizanja trepavica može biti smanjen ako su trepavice kratke, a onima s tankim trepavicama savjetuje se nanošenje malo ulja na trepavice mjesec dana ili dulje. Ovo će malo podebljati i produžiti trepavice. Nakon tretmana ricinusovim uljem, moguće je ponovno testirati uz pomoć lash lifta. Vjerojatno će dati izvanredne rezultate.

Za razliku od svilenih trepavica, rast trepavica ovom metodom se postiže pričvršćivanjem određenog broja (od tri do 10) umjetnih trepavica na trepavicu koja je prirodna.

Ruski Volumen

Ruski volumen stvara izgled maskare. Izuzetno je koristan izbor za one koji nemaju prirodno guste trepavice. jednostavnim nanošenjem 3 ili više trepavica na jednu prirodnu trepavicu dobit ćete izgled gušćih i dužih trepavica.

Oči postaju veće, a naglasak je stavljen na trepavice. Ako trepavice ispadaju, što je i normalno jer prirodne trepavice gube volumen i obnavljaju se i bez ekstenzija. Kod ruskog volumena nije toliko evidentno da trepavica nedostaje, u usporedbi sa svilenim, gdje trepavica raste jedna na jedna i očitiji je nedostatak jedne trepavice. Produljenja mogu trajati od četiri do pet tjedana i moraju se popraviti jednom mjesečno ili eventualno svakih do šest tjedana.

Ovako nadograđene trepavice održavaju se na isti način kao i svilene trepavice. Unatoč tome, treba izbjegavati agresivne formulacije ili tretmane na bazi ulja. Važno je biti oprezan dok perete lice, pazeći da ne pritiskate oči ručnikom ili pokušavate povući trepavice s kapaka.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top