Microblading Obrva

Microbalding

Dobrodošli u PMU Zagreb kozmetički salon! Ako ste u potrazi za savršenim lukovima obrva, onda je microblading obrva idealna opcija za vas. U ovom članku saznat ćete sve što trebate znati o ovoj tehnici, kako izgleda postupak, prednosti koje nudi, koliko dugo traje i gdje se može obaviti.

U našem salonu pružamo vam visoko kvalitetne usluge koje vam omogućuju da se osjećate i izgledate najbolje. Također vam nudimo mogućnost rezervacije termina i konzultacija 0-24, kako biste mogli pronaći savršenu opciju za sebe.

  • Microblading obrva transformira vaše obrve u savršene lukove.
  • Postupak izgleda prirodno i pruža dugotrajne rezultate.
  • Microblading obrva se može obaviti u Cosmoderm & Centar Estetica kozmetičkom salonu.
  • Nudimo vam mogućnost rezervacije termina i konzultacija 0-24.

Šta je microblading obrva?

Microblading obrva je kozmetički postupak koji se koristi za prirodno definiranje i popunjavanje obrva. To je vrsta semi-permanentne šminke koja koristi finu oštricu za nanošenje pigmenta ispod gornjeg sloja kože.

Ova tehnika se razlikuje od tetoviranja obrva, jer se u procesu ne koristi mašinica. Umjesto toga, ručni alat se koristi za nanošenje pigmenta u obliku sitnih rezova, stvarajući prirodan izgled obrva.

Ovaj postupak se može obaviti kod kozmetičara koji su prošli obuku za microblading obrva. Preporučuje se zakazati konzultacije prije postupka kako bi se razmotrile želje klijenta i dobio savjet o tome koji oblik obrva bi najbolje odgovarao njihovom licu.

Kako izgleda postupak microblading obrva?

Postupak microblading obrva je precizan i zahtjevan posao koji zahtijeva strpljenje i vještinu. Prije početka, kozmetičar će provesti konzultacije s vama kako bi se upoznao s vašim željama i očekivanjima, te kako bi procijenio stanje vaših obrva i lica.

Zatim će kozmetičar koristeći sterilne alate i pigment u boji koji najbolje odgovara vašoj koži i kosi, vršiti nanošenje malih ureza u gornje slojeve kože u obliku dlačica kako bi se stvorio prirodan izgled obrva.

Postupak može trajati između jedan i pol do tri sata, ovisno o duljini i gustoći vaših prirodnih obrva. Obično se preporučuje dodatni posjet kozmetičaru oko 4-6 tjedana nakon prvog postupka kako bi se osiguralo da su obrve izgledaju ravnomjerno i boja se pravilno prilagodila vašoj koži.

U salonuPMU Zagreb, možete rezervirati svoj termin za microblading obrva 0-24 sata, a pružamo i besplatne konzultacije prije postupka.

Duljina postupka Vrijeme ponovnog posjeta
1.5 – 3 sata 4-6 tjedana nakon prvog postupka

Nakon postupka potrebno je slijediti upute o njezi obrva koje će vam dati kozmetičar kako bi se osigurala dugotrajnost i održavanje izgleda.

Prednosti microblading obrva

Microblading obrva postaje sve popularnija metoda u skladu s trendom prirodnog izgleda. Ova metoda nudi brojne prednosti koje su mnogim ženama presudne prilikom odluke da se odluče za nju. U nastavku su navedene glavne prednosti microblading obrva:

Prednosti Opis
Dugotrajno rješenje Microblading obrva traje do tri godine, što predstavlja dugotrajno i praktično rješenje za popunjavanje i oblikovanje obrva.
Prirodan izgled Microblading obrva daje prirodan izgled koji izbjegava efekt oštrih linija i previše tamne boje. Klijenti dobivaju prirodan izgled obrva koji se ne vidi kao trajna šminka.
Manje održavanja Zbog dugotrajnog učinka microblading obrva, žene ne moraju redovito održavati šminku obrva, što štedi vrijeme i novac.
Individualan pristup Microblading obrva nudi individualan pristup svakom klijentu i osigurava da se obrve oblikuju u skladu s njihovim prirodnim crtama lica. Ova metoda omogućuje personalizirani izgled i dojam.

Koliko dugo traje microblading obrva?

Dobro održavana obrva može trajati od 12 do 18 mjeseci. Međutim, trajanje ovisi o mnogim čimbenicima: kvaliteti pigmenta, vrsti kože, klimatskim uvjetima, kao i skrbi koju pružate svojim obrvama nakon postupka.

Nakon što završite sa svojim postupkom microblading obrva, trebali biste slijediti upute stručnjaka kako biste održali svoje novotvorene obrve. To će osigurati da će vaši lukovi izgledati svježe i dobro održavani do godinu dana ili više.

U centruPMU Zagreb, pružamo 0-24 rezervacije termina i konzultacije kako bismo vam omogućili da se posavjetujete sa stručnjakom i raspravite o vašim željama i očekivanjima prije nego što donesete odluku o postupku microblading obrva. Naši stručnjaci će vam također dati savjete o njezi obrva nakon postupka kako biste osigurali da vaše obrve budu u najboljem stanju što je duže moguće.

Pridružite se mnogim drugim zadovoljnim klijentima u Cosmodermu i Centru Estetica na Miramarskoj cesti 34 u Zagrebu gdje vam pružamo visokokvalitetne usluge tretmana ljepote. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da izgledate i osjećate se sjajno.

Gdje se može obaviti microblading obrva?

Microblading obrva postupak pruža se u mnogim kozmetičkim salonima i centrima za ljepotu u Hrvatskoj. Međutim, važno je odabrati pouzdanu i stručnu osobu za izvođenje postupka kako bi se izbjegli rizici i postigao najbolji mogući rezultat.

Kozmetički salon Lokacija  
PMU Zagreb Miramarska cesta 34, 10000 Zagreb  

Cijena microblading obrva

Cijena microblading obrva u Hrvatskoj varira ovisno o kozmetičkom salonu i regiji u kojoj se nalazi. U prosjeku, cijena za ovu uslugu kreće se od 1500 do 3000 kuna.

U cijenu je uključena konzultacija s kozmetičarem, gdje ćete moći izraziti svoje želje i očekivanja. Postupak će se izvoditi od strane specijaliziranog kozmetičara u sterilnim uvjetima, koristeći poseban alat za microblading. Nakon završetka postupka, bit će vam ponuđena dodatna njega koju možete nabaviti u salonu.

Za savršene obrve koje će vas oduševiti, bez muke i svakodnevnog popunjavanja, posjetite nas na adresi Miramarska cesta 34, 10000 Zagreb.

Zaključak

Ukratko, microblading obrva je izvrstan način da transformirate svoje obrve u savršene lukove i postignete dugotrajni i prirodni izgled. Ovaj postupak je siguran, učinkovit i pruža prednosti poput brzog oporavka i minimalnog neugodnog osjećaja.

Ako razmišljate o microbladingu obrva, preporučujemo da izaberete kozmetički salon s iskusnim stručnjacima koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu i konzultacije o postupku. U Cosmoderm & Centru Estetica, naši stručnjaci koriste najnoviju tehnologiju i tehnike kako bi osigurali da vaša iskustva budu ugodna i da dobijete rezultate koje želite.

Ako želite rezervirati termin za konzultacije, možete nas kontaktirati putem 0-24 telefonske linije ili jednostavno posjetiti naš kozmetički salon na adresi Miramarkska cesta 34, 10000 Zagreb. Radujemo se vašem dolasku i pružanju najbolje usluge za vaše potrebe.

FAQ

Q: Šta je microblading obrva?

A: Microblading obrva je semi-permanentna metoda iscrtavanja obrva koja koristi tanku oštricu s nano iglama za ručno iscrtavanje dlačica, kako bi se postigao prirodan izgled.

Q: Kako izgleda postupak microblading obrva?

A: Postupak microblading obrva uključuje prvo iscrtavanje obrva olovkom, kako bi se odredio oblik i duljina dlačica. Zatim se nanosi lokalni anestetik kako bi se umanjila nelagoda. Nakon toga, tehničar koristi tanku oštricu s nano iglama kako bi ručno iscrtavao dlačice u kožu. Nakon završetka postupka, obrve se tretiraju posebnim pomadama kako bi se ublažila crvenilo i osiguralo brže zacjeljivanje.

Q: Prednosti microblading obrva

A: Microblading obrva ima brojne prednosti. Omogućava postizanje prirodnijeg izgleda obrva, puni eventualne praznine i daje definiciju licu. Također, rezultati su dugotrajni, ali ne trajni, što znači da se obrve mogu prilagoditi promjenama u modi i stilu.

Q: Koliko dugo traje microblading obrva?

A: Trajanje microblading obrva ovisi o brzini regeneracije kože i načinu održavanja. Uobičajeno, rezultati traju između 1 i 3 godine. Međutim, redovito popunjavanje obrva preporučuje se svakih 12-18 mjeseci kako bi se održao svjež izgled.

Q: Gdje se može obaviti microblading obrva?

A: Microblading obrva može se obaviti u salonima za ljepotu ili specijaliziranim klinikama koje nude ovu uslugu. Važno je pronaći licenciranog stručnjaka s iskustvom u microbladingu kako biste postigli najbolje rezultate.

Q: Cijena microblading obrva

A: Cijena microblading obrva varira ovisno o lokaciji, reputaciji salona ili klinike te iskustvu tehničara. Uobičajeno, cijena se kreće između X i Y. Važno je uzeti u obzir da je microblading obrva investicija koja će trajati nekoliko godina, stoga je važno odabrati kvalitetnu uslugu.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top