Microblading Obrva

Microbalding

Dobro došli u kozmetički salon PMU Zagreb! Ako ste u potrazi za savršenim prirodnim obrvama, onda je microblading obrva idealna opcija za vas. U ovom članku saznat ćete sve što trebate znati o ovoj tehnici, kako izgleda postupak, prednosti koje nudi, koliko dugo traje i gdje se može obaviti.

U našem salonu pružamo vam visoko kvalitetne usluge koje vam omogućuju da se osjećate i izgledate najbolje. Također nudimo i mogućnost rezervacije termina i konzultacija 0-24, kako bi pronašli savršenu opciju za sebe.

  • Microblading obrva transformira vaše obrve u savršene obrve prirodnog izgleda.
  • Postupak je siguran, bezbolan i pruža dugotrajne rezultate.
  • Microblading obrva se može obaviti i u Cosmoderm & Centar Estetica kozmetičkom salonu.
  • Nudimo vam mogućnost rezervacije termina i konzultacija 0-24.

Što je microblading obrva?

Microblading obrva je kozmetički postupak koji se koristi za definiranje i popunjavanje obrva. To je vrsta semi-permanentne šminke koja koristi finu oštricu s nizom iglica za nanošenje pigmenta ispod gornjeg sloja kože.

Ova tehnika razlikuje se od tetoviranja obrva, jer se u procesu ne koristi mašinica. Umjesto toga, koristi se ručni alat za nanošenje pigmenta u obliku sitnih rezova, stvarajući prirodan izgled obrva.

Ovaj postupak može se obaviti kod kozmetičara koji su prošli obuku za microblading obrva (PMU microblading stručnjak/artist). Prije postupka preporučuje se obaviti konzultacije kako bi se razmotrile želje klijenta, definirano optimalan oblik obrva koji najbolje odgovora licu te koji izgleda potpuno prirodno. Također preporučuje se raspitati o iskustvu PMU stručnjaka. Iskustvo je kod primjene trajne šminke ključno. Uvijek izaberite PMU stručnjaka koji ima dugogodišnje iskustvo (barem 5 godina) i čije ste radove prethodno vidjeli.

Kako izgleda postupak microblading obrva?

Postupak microblading obrva je precizan i zahtjevan posao koji zahtijeva strpljenje i vještinu. Prije početka, PMU stručnjak provesti će konzultacije s vama kako bi se upoznao s vašim željama i očekivanjima, te kako bi procijenio stanje vaših obrva i lica.

Zatim će koristeći sterilne alate i pigment u boji (koji najbolje odgovara vašoj koži) vršiti nanošenje malih ureza u gornje slojeve kože u obliku dlačica kako bi stvorio prirodan izgled obrva.

Postupak može trajati između jedan i pol do tri sata, ovisno o duljini i gustoći vaših prirodnih obrva. Obično se preporučuje dodatni posjet (korekcija) 4 – 6 tjedana nakon prvog postupka kako bi se osigurao simetričan i prirodan izgled obrva te kako bi se boja pravilno stopila s vašom kožom.

U salonu PMU Zagreb, možete rezervirati svoj termin za microblading obrva 0-24 sata, a pružamo i besplatne konzultacije prije postupka.

Duljina postupka

Vrijeme ponovnog posjeta

1.5 – 3 sata

4 – 6 tjedana nakon prvog postupka

Kako bi se osigurala dugotrajnost vaših obrva, nakon postupka potrebno je slijediti upute o njezi obrva koje će vam pružiti PMU stručnjak.

Prednosti microblading obrva

Microblading obrva postaje sve popularnija metoda u skladu s trendom prirodnog izgleda. Ova metoda nudi brojne prednosti koje su mnogim ženama presudne prilikom donošenja odluke o primjeni microbladinga. U nastavku su navedene glavne prednosti microblading obrva:

Prednosti

Opis

Dugotrajno rješenje

Microblading obrva u prosijeku traje do godinu i pol, što predstavlja dugotrajno i praktično rješenje za popunjavanje i oblikovanje obrva.

Prirodan izgled

Microblading obrva daje prirodan izgled koji izbjegava efekt oštrih linija i pretamne boje obrva.

Manje održavanja

Zbog dugotrajnog učinka microblading obrva, žene ne moraju redovito nanositi šminku, što štedi vrijeme i novac. Ipak ako žele i dalje mogu jače istaknuti svoje obrve primjenom šminke za posebne prigode.

Individualan pristup

Microblading obrva nudi individualan pristup svakom klijentu i osigurava da se obrve oblikuju u skladu s njihovim prirodnim crtama lica. Ova metoda omogućuje personalizirani izgled i dojam.

Koliko dugo traje microblading obrva?

Dobro njegovane obrve mogu trajati od 12 do 18 mjeseci. Međutim, ovo ovisi o nekoliko čimbenika: kvaliteti pigmenta, tipu kože, klimatskim uvjetima, kao i redovitoj njezi koju pružate svojim obrvama nakon postupka.

Nakon što završite sa zahvatom microblading obrva, treba slijediti upute PMU stručnjaka kako bi se izgled vaših obrva održao čim dulje.

U salonu PMU Zagreb, pružamo 0-24 rezervacije termina i konzultacije kako bi vam omogućili da se savjetujete s stručnjakom i raspravite o vašim željama i očekivanjima prije nego što donesete odluku o postupku microblading obrva. Naš stručnjak će vam također dati savjete o njezi obrva nakon postupka kako bi osigurali da vaše obrve izgledaju optimalno čim duže.

Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima PMU Zagreb (Cosmoderm & Centar Estetica na adresi Miramarska cesta 38 u Zagrebu), gdje vam pružamo visokokvalitetne usluge tretmana ljepote. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da izgledate i osjećate se sjajno.

Gdje se može obaviti microblading obrva?

Microblading obrva možete obaviti u brojnim kozmetičkim salonima i centrima za ljepotu u Hrvatskoj. Međutim, važno je odabrati pouzdanu i stručnu osobu kako bi se izbjegli rizici i postigao najbolji rezultat.

Kozmetički salon

Lokacija

PMU Zagreb

Miramarska cesta 38, 10000 Zagreb

Cijena microblading obrva

Cijena microblading obrva u Hrvatskoj varira ovisno o kozmetičkom salonu i regiji u kojoj se nalazi. U prosjeku, cijena za ovu uslugu kreće se od 150 do 250 eura.

U cijenu je uključena konzultacija s PMU stručnjakom s kojim ćete komunicirati o svojim željama i očekivanja. PMU stručnjak pomoći će vam u donošenju odluke o konačnom obliku i boji novih obrva sukladno tipu vaše kože i fizionomiji vašeg lica. Postupak će se izvoditi od strane PMU stručnjaka s više od 15 godina iskustva u promjeni trajne šminke, u sterilnim uvjetima, koristeći poseban alat za microblading.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top