Antiaging tretmani

Antiaging tretmani Zagreb

U ovom članku istražit ćemo najučinkovitije antiaging tretmane, odnosno tretmane za pomlađivanje kože. Bez obzira na dob, svi volimo izgledati i osjećati se mladenački. S godinama, naša koža gubi elastičnost, pojavljuju se bore a ten postaje neujednačen. Srećom, postoje tretmani koji mogu pomoći da koži vratimo sjaj i mladenački izgled.

Pomlađivanje kože nije samo stvar estetike, već i osjećaja samopouzdanja. Kada se osjećamo dobro u svojoj koži, to se odražava na našu cjelokupnu dobrobit. Zato ćemo istražiti različite metode i tehnike koje pružaju optimalne rezultate pomlađivanja kože.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja vanjskog sloja kože pomoću finih kristala. Ovaj tretman pomaže u stimulaciji obnove stanica kože i poboljšanju njezine teksture. Mikrodermoabrazija je jedna od najučinkovitijih metoda koja će vašu kožu učiniti blistavom i glatkom.

Kemijski piling - srednje duboki

Kemijski piling je jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana protiv starenja kože. Kod srednje dubokog kemijskog pilinga koriste se posebne kiseline koje prodiru dublje u kožu, uklanjaju mrtve stanice i potiču regeneraciju kože. Otkrijte prednosti i rezultate ovog tretmana.

Kemijski piling - duboki

Duboki kemijski piling je još intenzivniji postupak koji se koristi za tretiranje tamnih mrlja, akni, ožiljaka i drugih problema s kožom. Naučite više o ovom tretmanu primjenom kojeg možete značajno poboljšati izgled kože.

2148825317

Microneedling lica - Dermapen

Microneedling lica je tretman koji koristi mikroiglice kako bi se potaknuo prirodni proces regeneracije kože. Dermapen je uređaj koji se koristi za provođenje ovog tretmana, a radi na principu kontrolirane i precizne aplikacije mikroiglica na površini kože. Mikroiglice stvaraju sitne oštećenja na koži, potičući tako obnovu i proizvodnju kolagena.

Microneedling lica - Dermapen + HA / BCAE / AEC

Ova vrsta microneedlinga lica uključuje dodatke poput hijaluronske kiseline (HA), beta-karotena i antioksidativnih sastojaka (BCAE) ili anti-ageing sastojaka poput vitamina A, E i C (AEC). Ovi sastojci pružaju dodatnu hidrataciju, hranjive tvari i anti-ageing učinke, poboljšavajući tako rezultate microneedlinga.

Microneedling lica - Dermapen + UZV špatula / enzimski piling + ampula

Ova varijanta microneedlinga lica uključuje kombinaciju Dermapen tretmana s UZV špatulom ili enzimskim pilingom, zajedno s ampulama. UZV špatula koristi ultrazvuk za dubinsko čišćenje i piling kože, dok enzimski piling djelovanjem enzima uklanjanja mrtve stanice kože. Ova kombinacija osigurava osobito temeljitu eksfolijaciju kože te poboljšava rezultate microneedlinga.

Microneedling lica – Dermapen + ampula + kemijski piling

Jedna od naprednijih varijanti microneedlinga lica je kombinacija tretmana s ampulama i kemijskim pilingom. Kemijski piling koristi kiseline kako bi uklonio mrtve stanice kože i potaknuo regeneraciju. Ova kombinacija tretmana omogućuje dublje prodiranje aktivnih sastojaka iz ampula i dodatno poboljšava teksturu, boju i sjaj kože.

Puni naziv tretmana

Kombinacija / Dodatak

Microneedling lica – Dermapen

Bez dodatnih sastojaka ili tretmana

Microneedling lica – Dermapen + ampula

Ampule s aktivnim sastojcima

Microneedling lica – Dermapen + UZV špatula / enzimski piling + ampula

UZV špatula ili enzimski piling + ampule

Microneedling lica – Dermapen + HA / BCAE / AEC

Hijaluronska kiselina (HA) ili anti-ageing sastojci (BCAE / AEC)

Microneedling lica – Dermapen + ampula + kemijski piling

Ampule + kemijski piling

Plasmapen

Plasmapen je inovativan tretman koji koristi plazmu kako bi učinkovito uklonio fibrome, keratoze i druge izrasline na koži. Tijekom postupka, plazma isporučuje energiju na ciljana problematična područja, čime se neželjene izrasline uklanjaju. Ovaj bezbolni tretman pruža sigurno i trajno uklanjanje fibroma, keratoza i drugih kožnih problema.

Plasmapen – uklanjanje fibroma / keratoza

Uklanjanje fibroma i keratoza Plasmapenom je vrlo učinkovit postupak. Energija plazme usmjerava se prema neželjenim izraslinama, a toplina uzrokuje njihovu razgradnju (isparavanje). Plasmapen omogućuje precizno tretiranje izraslina bez oštećenja okolne kože. Nakon postupka, izrasline nestaju, ostavljajući kožu glatkom i bez neželjenih promjena.

Plasmapen – zatezanje kapaka

Plasmapen se također može primijeniti za zatezanje kapaka. Tijekom postupka, energija plazma koristi se za stimulaciju proizvodnje kolagena u području kapaka. Tretman zateže kožu, smanjujući vidljivost podočnjaka i poboljšavajući izgled kapaka. Plasmapen tretman za zatezanje kapaka bezbolan je i siguran te omogućava značajno poboljšanje izgleda bez potrebe za invazivnim postupcima.

Tretmani Plasmapenom

Učinci

Uklanjanje fibroma i keratoza

Sigurno uklanjanje izraslina, glatka i čista koža

Zatezanje kapaka

Mladenački izgled, smanjena vidljivost podočnjaka

Pomlađivanje lica laserom – bore / fleke / kapilare

Laserski tretmani su u pravilu vrlo učinkoviti. Mogu pomoći u smanjenju bora, uklanjanju pigmentacija i smanjenju vidljivosti kapilara na licu. Laserska terapija često se koristi u kozmetičkim salonima i dermatološkim klinikama. U pravilu laserske terapije daju vrhunske estetske rezultate trajnijeg karaktera.

Za pomlađivanje kože lica koristi se više vrsta laserskih terapija. Najčešći su ablativni laseri koji djeluju na vanjski sloj kože, te poboljšavaju teksturu i uklanjaju nepravilnosti poput bora i ožiljaka.

Laseri također mogu ciljati pigmentacije na licu, poput tamnih mrlja i hiperpigmentacija. Intenzivni pulsni laseri (IPL) često se koriste za ovu svrhu, oslobađajući energiju koja cilja pigment i smanjuje njegovu vidljivost. Ovi tretmani u pravilu su vrlo učinkoviti i sigurni, osobito kada se izvode u profesionalnim okruženjima s iskusnim stručnjacima.

Kada ste se odlučili za laserski tretman, važno je konzultirati se s profesionalcem koji će vam pomoći odabrati optimalnu terapiju za vaš tip kože. Svaka osoba ima jedinstvene potrebe i karakteristike kože. Time je individualni pristup ključan za postizanje optimalnih rezultata. Stručnjak će znati procijeniti stanje vaše kože te će vam preporučiti najučinkovitiju metodu laserske terapije koja će pružiti realne i optimalne rezultate.

Pomlađivanje lica laserom može biti izuzetno korisno za postizanje mladenačkog izgleda i poboljšanje kvalitete kože. Važno je obratiti se profesionalcima s iskustvom i provjeriti njihovu reputaciju prije nego što se odlučite za tretman. Isto tako, redovita njega kože kod kuće i zaštita od sunca ključni su za održavanje rezultata i dugotrajnost tretmana.

Tretman

Prednosti

Ablativni laser

 

– Smanjuje bore
– Uklanja ožiljke
– Poboljšava teksturu kože

Intenzivni pulsni laser (IPL)

– Uklanja pigmentaciju
– Smanjuje tamne mrlje
– Poboljšava ten kože

Neablativni laser

– Potiče proizvodnju kolagena
– Smanjuje sitne bore
– Poboljšava elastičnost kože

RF – radiofrekvencija / zatezanje kože lica

RF (radiofrekvencija) tretmani su neinvazivna metoda koja se koristi toplinsku energiju kako bi se stimulirala proizvodnja kolagena i poboljšala elastičnost kože. U nastavku ćemo istražiti kako RF tretmani mogu zategnuti kožu lica i smanjiti vidljivost bora.

Prednosti RF tretmana:

  • Stimulacija kolagena: RF tretmani potiču proizvodnju kolagena, važnog proteina koji održava čvrstoću i elastičnost kože.
  • Zatezanje kože: Toplinska energija RF tretmana potiče zatezanje kože lica, čineći je glađom.
  • Smanjenje bora: RF tretmani mogu smanjiti vidljivost bora i finih linija, dajući koži mladenački izgled.
  • Neinvazivna metoda: RF tretmani sigurni su i neinvazivni, te ne zahtijevaju kirurške zahvate ili injekcije.

Zahvaljujući navedenim prednostima, RF tretmani su popularan izbor za one koji žele osvježiti i pomladiti kožu lica. Saznajte više o ovoj neinvazivnoj metodi te kako je možete iskoristiti za postizanje zategnute i mladenačke kože.

Metoda

Prednosti

RF tretmani

  • Stimulacija kolagena
  • Zatezanje kože
  • Smanjenje bora
  • Neinvazivna metoda

Istražite mogućnosti RF tretmana i otkrijte kako ova terapija može transformirati vašu kožu.

 

 

 

Hyaluron 1mil – popunjavanje usana

Popunjavanje usana hijaluronskom kiselinom popularan je tretman koji može poboljšati oblik, volumen i definiciju usana. Ova metoda koristi sigurnu i učinkovitu supstancu, hijaluronsku kiselinu, koja se prirodno nalazi u tijelu. Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja vlage, što pomaže u hidrataciji usana.

Postupak popunjavanja usana hijaluronskom kiselinom obično se provodi uz lokalnu anesteziju kako bi se osigurao komfor pacijenta. Tijekom tretmana, mala količina hijaluronske kiseline pažljivo se injicira u odabrano područje usana kako bi se postigao željeni oblik, volumen i definicija. Stručnjak će pažljivo prilagoditi tretman prema individualnim ciljevima i željama svakog pacijenta.

Jedna od osnovnih prednosti popunjavanja usana hijaluronskom kiselinom je to što su rezultati vrlo prirodni. Kvalitetna hijaluronska kiselina postupno se razgrađuje u tijelu, te je zato moguće prilagođavati tretman i održavati dugotrajne rezultate. Ovime pacijenti mogu postići prirodan izgled usana bez izraženog izgleda “prepunih” usana.

Međutim, kako bi se postigao željeni rezultat, važno je odabrati iskusnog i kvalificiranog stručnjaka za popunjavanje usana hijaluronskom kiselinom. Vaš stručnjak pružit će vam detaljne informacije o postupku i očekivanim rezultatima, kao i savjete o tome kako postići prirodan izgled usana koji odgovara vašim željama.

Tretman C-vitaminom

Tretman C-vitaminom jedan je od najpopularnijih tretmana za njegu i pomlađivanje kože. C-vitamin moćan je antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od štetnih slobodnih radikala, stimulira obnovu stanica i potiče proizvodnju kolagena. Ovaj tretman pruža brojne prednosti za vašu kožu.

Jedna od najvećih prednosti tretmana C-vitaminom je poboljšanje teksture kože. C-vitamin pomaže u smanjenju hiperpigmentacije, tamnih mrlja i nepravilnosti, čineći ten ujednačenijim i svjetlijim. Također može smanjiti vidljivost finih linija i bora, čineći kožu glatkom i sjajnom.

Tretman C-vitaminom pružit će blistav sjaj koži. C-vitamin ima sposobnost prirodno posvijetliti kožu, osvježiti umorni ten te pružiti zdrav i mladenački izgled. Također pomaže u jačanju barijerne funkcije kože, zadržavajući vlagu i čuvajući je od vanjskih štetnih faktora.

Za sve koji žele zaštititi, njegovati i pomladiti kožu, tretman C-vitaminom je odličan izbor. Uživajte u prednostima antioksidansa, poboljšanju teksture kože, ujednačenom tenu i blistavom sjaju. Otkrijte više o ovom tretmanu i pružite svojoj koži potrebnu njegu koju zaslužuje.

PMU ZAGREB

NAJBOLJA NJEGA VAŠEGA TIJELA I LICA

Copyright © 2024 PMU ZAGREB . All Rights Reserved. SEO AND WEB BY TOLO DESIGN

Terms and Conditions | Privacy Policy

Scroll to Top